Jobbe i Hårkollektivet?

Ønsker du å starte for deg selv helt uten kostnader?
I så fall bør du lese videre her:

Jobbe i Hårkollektivet?

Ønsker du å starte for deg selv helt uten kostnader? I så fall bør du lese videre her:
Hårkollektivet tilbyr deg som frisør å jobbe i nyoppussede og freshe lokaler, med et klassisk interiør og alt utstyr tilgjengelig. Vi befinner oss alltid sentralt i nærheten av sentrum.

Vi ønsker å gi deg, som er en dyktig og motivert frisør og ønsker å starte for deg selv, muligheten til å gjøre nettopp dette til kroner 0,- (!) i oppstartskostnad.

Tjen penger til deg selv i stedet for til alle andre
For å gi deg muligheten til å satse på egen hånd, har vi bygget et konsept rundt stolleie, med meget lave månedspriser (standard pris 4 000,-) og tilgang på fullt sortiment med farger, shampoo, og alt forbruksmateriell, uten at du må investere i eget varelager. På denne måten trenger du bare jobbe en dag eller to i måneden for husleien, og resten av måneden går alle pengene du tjener til deg selv i stedet for den som eier salongen du jobber i.

Vi ordner også med kassaløsning, kortbetaling, timebooking osv. Det eneste du omtrent trenger er å ta med deg dine egne sakser og kammer, så stiller vi med resten. Du vil også få muligheten til å profilere deg under vårt merkenavn og markedsføre deg gjennom våre facebook- og nettsider.

Fleksible arbeidstider
Hos oss er det også fleksible arbeidstider. Vi er ikke lokalisert på et kjøpesenter, og har ingen pliktige åpningstider, så du har full mulighet til å styre dine egne kvelder, helger og ferier.

Regnskapshjelp
Synes du likevel det er skummelt, eller er usikker på om du har kompetanse for å drive ditt eget selskap, så frykt ikke! Vi kan også hjelpe deg med regnskapstjenester for en meget fordelaktig pris, og vi kan hjelpe deg med alt du trenger for å starte ditt eget selskap. Du får en pakke med alt du trenger og et ferdig oppsett på hva du skal levere oss hver måned, så ordner vi alt annet for deg.

Kun for deg med frisørutdannelse
Du må være utdannet frisør med norsk/svensk fagbrev eller tilsvarende, og det er en fordel om du allerede har en egen kundeportefølje. Kundeportefølje er ikke et krav, det er fullt mulig å bygge opp sin egen business hos oss, men da må du være forberedt på å jobbe hardt for å skape din egen arbeidsplass.

Interessert? Ta kontakt;

E-post: post@harkollektivet.no
Telefon: 97 60 52 48