Image

Åpningstilbud!

Hårkollektivet Arendal

Halv pris på all klipp og farging!
Ikke fått ordnet koronasveisen enda? Nå har vi et kjempetilbud i Arendals nyeste frisørsalong. Hele åpningsuken gir vi deg halv pris på alt av klipp, farging, striping etc. Gjelder alle tjenester i vår prisliste fra åpning lørdag 6. juni til og med 13. juni.

Book time nå for å benytte deg av dette fantastiske tilbudet, men skynd deg for dette fylles fort opp!
PS! Det vil fremkomme full pris i bookingen, men denne halverer vi i salongen.
Vi utfører alle frisørtjenester som herreklipp, dameklipp, farging, barneklipp etc. Hos oss finner du kun dyktige utdannede frisører som er stolte av faget sitt og ønsker å gi deg som kunde en god opplevelse og et godt resultat.
Telefon:
97 60 52 48
Adresse:
Stintebakken 2, 4838 Arendal

Parkering

Du finner oss rett ved siden av tinghuset, og det er gode parkeringsmuligheter få meter fra inngangsdøren vår.
Image

Våre frisører:

Image

Jennie

Jennie er daglig leder og innehaver av Hårkollektivet.

Hun har sin frisørutdannelse fra anerkjente Nobelgymnasiet i Karlstad. Hun har siden dette jobbet i en rekke frisørsalonger, både som frisør, daglig leder og i andre ledende posisjoner, blant annet i frisørsalongen på prestisjefulle Hotel Continental, og innen Hairportkjeden. Jennie er også utdannet colorist fra Wella systemet, og kan kurse andre frisører i faget.

Jennie er god på både klipping, farging, striper, og styling på både damer og herrer. Hun er også en erfaren barnefrisør.

I tillegg til dette har Jennie også regnskapskompetanse og har i de senere årene jobbet med økonomi, lønn og regnskap for store nasjonale og internasjonale selskaper som Kärcher, Fearnleys, Doorway, Telecomputing, Arendal Dampskipselskab og Hernis, i roller fra økonomi- og lønnsmedarbeider til Finance Manager.
BOOK TIME →

Timebooking

NB! Dersom du ikke finner den tjenesten du leter etter, eller om du ikke finner en time som passer, ring oss så kan vi sannsynligvis fikse det.
Image
Image
Image
Image
← VÅRE SALONGER
LEIE STOL ARENDAL →