Image

Åpningstilbud!

Hårkollektivet Arendal

Halv pris på all klipp og farging!
Ikke fått ordnet koronasveisen enda? Nå har vi et kjempetilbud i Arendals nyeste frisørsalong. Hele åpningsuken gir vi deg halv pris på alt av klipp, farging, striping etc. Gjelder alle tjenester i vår prisliste fra åpning lørdag 6. juni til og med 13. juni.

Book time nå for å benytte deg av dette fantastiske tilbudet, men skynd deg for dette fylles fort opp!
PS! Det vil fremkomme full pris i bookingen, men denne halverer vi i salongen.
Vi utfører alle frisørtjenester som herreklipp, dameklipp, farging, barneklipp etc. Hos oss finner du kun dyktige utdannede frisører som er stolte av faget sitt og ønsker å gi deg som kunde en god opplevelse og et godt resultat.
Telefon:
97 60 52 48
Adresse:
Stintebakken 2, 4838 Arendal

Parkering

Du finner oss rett ved siden av tinghuset, og det er gode parkeringsmuligheter få meter fra inngangsdøren vår.
Image

Våre frisører:

Image

Jennie

Jennie er daglig leder og innehaver av Hårkollektivet.

Hun har sin frisørutdannelse fra anerkjente Nobelgymnasiet i Karlstad. Hun har siden dette jobbet i en rekke frisørsalonger, både som frisør, daglig leder og i andre ledende posisjoner, blant annet i frisørsalongen på prestisjefulle Hotel Continental, og innen Hairportkjeden. Jennie er også utdannet colorist fra Wella systemet, og kan kurse andre frisører i faget.

Jennie er god på både klipping, farging, striper, og styling på både damer og herrer. Hun er også en erfaren barnefrisør.

I tillegg til dette har Jennie også regnskapskompetanse og har i de senere årene jobbet med økonomi, lønn og regnskap for store nasjonale og internasjonale selskaper som Kärcher, Fearnleys, Doorway, Telecomputing, Arendal Dampskipselskab og Hernis, i roller fra økonomi- og lønnsmedarbeider til Finance Manager.
BOOK TIME →
Image

Emelie

Emelie er utdannet dame- og herrefrisør ved Sam Eyde VGS i Arendal, samt Makeup Artist for Fashion & Beauty ved Imageakademiet i Oslo.

Hun har jobbet som lærling i Lucky-kjeden, og har vært innom flere av deres salonger i området.

Som Makeup Artist kan Emelie også tilby både fest- bryllups- og hverdagssminking, i tillegg til våre vanlige frisørtjenester.

Ved å få Emelie på laget kan vi nå også tilby styling av både bryn og vipper i vår salong.

Emelie er også glad i å hjelpe sine kunder med hverdagssminken, og viser deg hjerne diverse tips og triks når du først er innom.
BOOK TIME →
Image

Astri

Astri er utdannet dame- og herrefrisør ved Rud VGS i Bærum.

Hun har jobbet som frisør i mange år i frisørsalonger i Oslo- og Bærumsområdet, senest i 8 år hos HårMagi og totalt 15 år over to perioder for Intermezzo.

Astri har gjennom karrieren tatt diverse kurs og opplæringer for å holde seg oppdatert i faget.

Hun utfører alle tjenester på vår prisliste men er spesielt god på herreklipp, dameklipp kort hår, føn, legg, perm og hettestriper.
BOOK TIME →
Image

Aina-Michelle

Aina-Michelle er utdannet dame- og herrefrisør ved Sam Eyde VGS i Arendal.

Siden dette har hun jobbet både i Storgata Frisør på Notodden, hos Studio Hårdesign i Lillesand og på Bens Salong i Grimstad.

Aina-Michelle er glad i store fargeprosjekt og er spesielt god på både klassisk og moderne permanent.

Hun er ellers etter hvert en erfaren frisør og utfører alle tjenester i vår frisør-meny, og trives med frisyrer fra helt kort til langt hår.

Hos Aina-Michelle er kunden alltid i fokus, og hun er nøye med å forsikre seg om at du forlater salongen med det resultat du så for deg når du kom inn.
BOOK TIME →

Timebooking

NB! Dersom du ikke finner den tjenesten du leter etter, eller om du ikke finner en time som passer, ring oss så kan vi sannsynligvis fikse det.
Image
Image
Image
Image
← VÅRE SALONGER
LEIE STOL ARENDAL →