Image

Åpningstilbud!

Hårkollektivet Kristiansand

Halv pris på all klipp og farging!
Ikke fått ordnet koronasveisen enda? Nå har vi et kjempetilbud i Arendals nyeste frisørsalong. Hele åpningsuken gir vi deg halv pris på alt av klipp, farging, striping etc. Gjelder alle tjenester i vår prisliste fra åpning lørdag 6. juni til og med 13. juni.

Book time nå for å benytte deg av dette fantastiske tilbudet, men skynd deg for dette fylles fort opp!
PS! Det vil fremkomme full pris i bookingen, men denne halverer vi i salongen.
Vi utfører alle frisørtjenester som herreklipp, dameklipp, farging, barneklipp etc. Hos oss finner du kun dyktige utdannede frisører som er stolte av faget sitt og ønsker å gi deg som kunde en god opplevelse og et godt resultat.
Telefon:
97 60 52 48
Adresse:
Tangen 32, 4608 Kristiansand

Parkering

Du finner oss på Tangen 32, rett ved Bystranda ca. 200 m nedenfor Aquarama. Det finnes gateparkering rett på utsiden samt flere parkeringsplasser, både i P-hus og ute, i umiddelbar nærhet til salongen.

Våre frisører:

Image

Jennie

Jennie er daglig leder og innehaver av Hårkollektivet.

Hun har sin frisørutdannelse fra anerkjente Nobelgymnasiet i Karlstad. Hun har siden dette jobbet i en rekke frisørsalonger, både som frisør, daglig leder og i andre ledende posisjoner, blant annet i frisørsalongen på prestisjefulle Hotel Continental, og innen Hairportkjeden. Jennie er også utdannet colorist fra Wella systemet, og kan kurse andre frisører i faget.

Jennie er god på både klipping, farging, striper, og styling på både damer og herrer. Hun er også en erfaren barnefrisør.

I tillegg til dette har Jennie også regnskapskompetanse og har i de senere årene jobbet med økonomi, lønn og regnskap for store nasjonale og internasjonale selskaper som Kärcher, Fearnleys, Doorway, Telecomputing, Arendal Dampskipselskab og Hernis, i roller fra økonomi- og lønnsmedarbeider til Finance Manager.
BOOK TIME →
Image

Tonje

Tonje er utdannet frisør ved Tangen VGS her i Kristiansand, så det betyr at hun har lært seg faget få meter fra vår inngangsdør.

Siden dette har hun jobbet både i Kristiansand Søgne og Evje. Hun har blant annet jobbet fast som frisør siden 2014 hos Picasso frisør.

Tonje er ekspert på store oppsett som brudeoppsett, og er også meget god på farging og fargeteori. Som frisør er hun glad i å utføre alle typer frisyrer, fra helt kort til langt hår.

Det aller viktigste for Tonje er at kunden har en god opplevelse, og så lenge hun kan få til et godt resultat og en smilende kunde så er Tonje også strålende fornøyd!
BOOK TIME →
Image

Rebecka

Rebecka er utdannet frisør ved Peder Skrivares Skola i Varberg, Sverige.

Hun tok sitt fagbrev i Halmstad i 2011 og har siden dette jobbet som frisør i både Sverige og Norge i snart ti år.

Rebecka utfører alle tjenester på vår prisliste, men er spesielt god på korte damefrisyrer som «Bob» etc. Hun er også god på farging og styling.

BARN MED SPESIELLE BEHOV:
Rebecka har også lang erfaring og et eget konsept for klipp av barn med spesielle behov. Dette kan gjelde alle barn som av en eller annen grunn kan føle seg utrygge rundt et frisørbesøk eller generelt i ukjente settinger. Enten dette gjelder en underliggende diagnose, eller ditt barn bare er utrygg i nye omgivelser så kan Rebecka hjelpe deg. Ved blant annet å forberede barnet gjennom f.eks. fotografier av stedet, eller å snakke med frisøren på forhånd så kan Rebecka gjøre hele opplevelsen tryggere, og dermed også hele dagen bedre for både foreldre og barn.

Kontakt oss, så forklarer vi deg hvordan det fungerer
BOOK TIME →
Image

Aina-Michelle

Aina-Michelle er utdannet dame- og herrefrisør ved Sam Eyde VGS i Arendal.

Siden dette har hun jobbet både i Storgata Frisør på Notodden, hos Studio Hårdesign i Lillesand og på Bens Salong i Grimstad.

Aina-Michelle er glad i store fargeprosjekt og er spesielt god på både klassisk og moderne permanent.

Hun er ellers etter hvert en erfaren frisør og utfører alle tjenester i vår frisør-meny, og trives med frisyrer fra helt kort til langt hår.

Hos Aina-Michelle er kunden alltid i fokus, og hun er nøye med å forsikre seg om at du forlater salongen med det resultat du så for deg når du kom inn.
BOOK TIME →

Timebooking

NB! Dersom du ikke finner den tjenesten du leter etter, eller om du ikke finner en time som passer, ring oss så kan vi sannsynligvis fikse det.
Image
Image
Image
Image
← VÅRE SALONGER
LEIE STOL KRISTIANSAND →